Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Spray pentru corp Transpiblock, 100 ml, Zdrovit

Beneficii Transpiblock®:Regleaza si reduce in mod eficient transpiratia excesiva;Protectie impotriva mirosului neplacut;Senzatie de prospetime si protectie de lunga durata;Reducerea transpiratiei pana la 72 ore;Efect inca de la prima aplicare;Distributie uniforma si absorbtie rapida;Nu irita pielea.Mod de utilizare: Produsul se foloseste seara, inainte de culcare, pe pielea curata si uscata. Se aplica o cantitate mica de produs si se lasa sa se usuce. Nu se maseaza. Dimineata pielea se spala cu produse cu textura delicata nefiind necesara reaplicarea produsului. In primele 3-5 zile produsul se aplica zilnic, apoi se reduce frecventa utilizarii la 2-3 ori pe saptamana.Precautii / Atentionari: A nu se aplica dupa epilare sau pe pielea lezata. A nu se lasa la vederea si la indemana copiilor mici. A se pastra la temperatura camerei. Nu utilizati produsul pe membranele mucoase. Evitati contactul cu ochii. Produsul este recomandat pentru persoanele incepand cu varsta de 10 ani.  

Acest produs Spray pentru corp Transpiblock, 100 ml, Zdrovit din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

28.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Venolin, 20ml, Steaua Divina
Canpol Babies Cana Inovativa cu pai si plutitor Flip-Top, 250ml
Manusa pentru dentitie 79231, 1 bucata, Reer
Gel anti-stralucire pentru ten gras Aromatherapie, 50ml, Academie
Argila verde cu pulbere fina pentru uz extern, 500g, Pronat
Mancare din orez cu curcan si legume +10 luni Bio, 230g, Smileat
Ceai Antitusin, 50g, Steaua Divina
GNC Vitamina D3 1000 180 tablete
Cremă Final Touch Spf 25
chevron-right-circle