Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Crackers din quinoa fara gluten, 100g, ORGRAN

Beneficii ORGRAN Crackers din quinoa fara gluten:Crackers cu quinoa de la Orgran sunt o gustare fara gluten, delicioasa si usoara, care ofera corpului tau nutrientii zilnici esentiali pentru sanatate;Potriviti pentru orice gustare sau masa de peste zi fiindca iti ofera o senzatie indelungata de satietate;Fara Gluten;Fara OMG (Organisme Modificate Genetic);Fara Nuci;Fara alergeni;  Fara Soia; Kosher;Fara Lactoza; 100% Vegan;Fara Grau; Fara Oua;Fara Drojdie;Continut pachet: 1 cutie de Crackers cu quinoa Orgran - 100 g. Conținut/ 100g   Energie (kJ): 1495 Energie cal.: 357Kcal Proteine (g): 4.6 Grăsime (g): 2.5 Grăsimi saturate (g): 0.3 Carbohidrați (g): 78 Fibre dietetice (g): 1.8 Sodiu (mg): 538 Zahăr: 0.5 Gluten (g): 0 Ingrediente:Faina de orez (33 %), amidon de Tapioca, faina de Quinoa (18,6 %), amidon de porumb, sare iodata, emulgator: Lecitina de floarea-soarelui, legume (ingrosare) de guma: guma Xanthan, Extract de rozmarin.

Acest produs Crackers din quinoa fara gluten, 100g, ORGRAN din categoria Nutritie sanatoasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

18.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Balsam Oleo-Relipidant Xemose pentru fata si corp, 500ml, Uriage
Vopsea de par permanenta Expert Oil Fusion Nr. 1.0, 115ml, Loncolor
Demachiant bi-fazic cu extract de orez si squalane pentru fata Checks and Balances, 150ml, Origins
Vopsea de par My Color Elixir, Blonde Copper Gold N7.43, 155 ml, Apivita
Dr. Max Sirop cu patlagina fara zahar​, 245ml
Ceai verde si flori bio Forget me not, 10 plicuri, Hari Tea
Pasta modelatoare pentru par phenoMENal, 100ml, Got2b
WET BRUSH PIEPTENE NEGRU
Passiflora cu Magneziu 100% naturala, 90 capsule, Health Nutrition
chevron-right-circle