Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Creme de corp
  6. /
  7. Gel calmant Pruriced, 100ml,...

Gel calmant Pruriced, 100ml, Uriage

Beneficii URIAGE Pruriced Gel calmant:actiune antiprurit Concentratia crescuta de ingrediente active dermatologice calmante [8% Calamina + Glicocol + Musetel];reduce pruritul de la prima aplicare, calmeaza si usuca pielea (ajuta la vindecarea maceratiei cutanate);inovatie brevetata Actiune exclusiva brevetata Uriage asupra receptorilor PAR-2 implicati in declansarea senzatiei de prurit;toleranta crescuta Apa Termala Uriage catifeleaza si calmeaza toate tipurile de piele, chiar si cea mai sensibila; produs testat dermatologic;potrivit pentru nou-nascuti, copii, adulti, seniori;pentru corp;noncomedogenic;fara parfum;96% ingrediente de origine naturala.Ingrediente:Aqua (Water, Eau), Calamine, Glycerin, Bentonite, 1,2-hexanediol, Calcium Gluconate, Glycine, Xanthan Gum, Caprylyl Glycol, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract. Mod de utilizare: Se aplica ori de cate ori este necesar. Evitati contactul cu ochii. 

Acest produs Gel calmant Pruriced, 100ml, Uriage din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

47.52 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Biscuiti cu seminte de chia, 132g, Gerble Expert Dietetic
AVENE APA TERMALA SPRAY 150ML + APA TERMALA SPRAY 50ML CADOU
Vopsea vegana 6.0 Dark Blonde, 100ml, Natural Kay
Fluid de zi hidratant pentru ten cu tendinta acneica Oil Stop, 50ml, Sophieskin
Fard De Obraz Maro
Crema din orez pentru gatit, 200ml, Isola Bio
TOPICREM Gel bland de curatare, 500 ml
Ensyzol, 10 plicuri, Dr. Phyto
Pasta de dinti Ultra Clean Parodontax, 75 ml, Gsk
chevron-right-circle