Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

MultiVital A-Z, 40 comprimate, Eurovita

Beneficii EuroVita Multivital A-Z:functionarea normala a sistemului imunitar;mentinerea vederii normale;functia cognitiva normala;functionarea normala a sistemului nervos si psihic;metabolismul energetic normal;protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ;sustinerea  functiilor organismului;functionarea normala a sistemului nervos.Ingrediente:Eurovita Multivital A- Z asigura 100% DZR pentru 21 de ingrediente.Mod de administrare:1 comprimat pe zi, administrat cu o cantitate suficienta de apa (½ de pahar).

Acest produs MultiVital A-Z, 40 comprimate, Eurovita din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

31.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

BioSunLine Resveratrol Forte 200 mg, 60 capsule
Plasma marina Quinton Izotonic 15ml, 20 fiole buvabile, Oligocean
MASKRYM 50ML
Banda dentara mentolata si cu fluoruri Super Slide, 25m, Trisa
Intensive Bond Building Hair Treatment No. 0, 155ml, Olaplex
Lac de unghii NutriColor, Care&Colour, NC16, 10.5ml, Andreia Professional
Anticarcel Rapid, 20 plicuri, Zdrovit
Crema pentru eritem fesier bebelusi, 100ml, Gamarde
Spuma de par cu fixare foarte puternica Dramatize It X-Strong Hold Mousse, 500ml, Londa Professional
chevron-right-circle