Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Foarfeca cu microzimti pentru unghii Soligen, 1 bucata, Parsa

Beneficii Parsa Foarfeca cu microzimti pentru unghii Soligen: varf ascutit cu precizie maxima;                                            poate fi utilizata pentru manichiura si pedichiura;forma practica, pentru o mai buna manipulare;ideala pentru cuticule si colturile unghiei;material: otel nichelat;               fabricat in Germania.Mod de utilizare:Se utilizeaza in mod regulat. Impingeti cuticula si taiati atent excesul de piele moarta. Curatati lamele cu alcool dupa fiecare utilizare.         Precautii / Atentionari:Curatati si dezinfectati periodic produsul.A nu se lasa la indemana copiilor.

Acest produs Foarfeca cu microzimti pentru unghii Soligen, 1 bucata, Parsa din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

36.5 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Dentistar Biberon cu gat larg Girl PP fara BPA, roz, 300ml
Berberine, 500 mg, 60 capsule, Zenyth
Crema de maini organica cu trandafiri si unt de Shea, 60ml, La Saponaria
Fulgi de nuca de cocos Bio, 250g, La Finestra Sul Cielo
Pachet HPA Lanolin Crema 40ml + Tampoane de san 24 bucati, Lansinoh
ACADEMIE AROMATHERAPIE LAPTE DEMACHIANT PENTRU TEN NORMAL SPRE USCAT 200ML
Fasa elastica, 4.5mx12cm, elasticitate 70%, Octamed
Sampon cu ulei de argan, 1l, Eight Triple Eight
ALINAN DIGESTIE USOARA 10PLICURI
chevron-right-circle