Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Lecitina 1200mg, 30 capsule, Alevia

Lecitina este o substanta naturala de origine vegetala care joaca un rol important in nutritia celulelor nervoase. Contine acizi grasi necesari creierului, contribuind la functionarea normala a sistemului nervos. Sprijina memoria si abilitatile de invatatre. Ajuta la mentinerea functiilor, structurii si membranelor celulelor creierului. Contribuie la stabilizarea nivelului de colesterol.Beneficii Alevia Lecitina:Contribuie la mentinerea functiei normale a creierului;Sustine regenerarea celulelor creierului;Sustine dezvoltarea mentala sanatoasa;Contribuie la mentinerea unui nivel normal de colesterol in sange.Recomandat ca adjuvant in:• Perioade de invatat intens: examene, teze, concursuri;• Dificultati de memorare, concentrare, stres, insomnie, depresie;• Alzheimer, scaderi ale memoriei, dementa, accident vascular cerebral;• Hipercolesterolemie, hipertrigliceridemie.Ingrediente:Lecitina din Soia (Glycine max) 1200 mg.Mod de administrare:1 capsula moale pe zi.

Acest produs Lecitina 1200mg, 30 capsule, Alevia din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

14.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

HAPPYFERRO 21 CAPSULE
PARUSAN SAMPON STIMULATOR PENTRU FEMEI 200ML
MICROLIFE MT50 TERMOMETRU DIGITAL
GNC MILK THISTLE 1300MG X 60 TABLETE
Pansament Hydrocoll, 10x10 cm, 10 bucati, Hartmann
Tetina din silicon rotunda nr.2, 1 bucata, Wee Baby
Babynova Inel dentitie racoritor in forma de inima / stea, 31508, +3 luni, 1 bucata
Doppelherz Aktiv Seleniu + Vitaminele A, C, E Depot 30 Comprimate
Zinc + Magnesium active 60 capsule Balkan Pharmaceuticals
chevron-right-circle