Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Apa de gura Intense, 500 ml, Eludril

Beneficii Eludril Intense:Folosire zilnica: care completeaza beneficiile periajului;Usor de utilizat: nu este nevoie sa diluati compozitia;Prospetime intensa;Gust de menta prospata;Senzatie revigoranta de lunga durata;Fara ALCOOL.Ingrediente:Water (Aqua), Propylene Glycol, Glycerin, Xylitol, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Blue 1 (Ci 42090), Flavor (Aroma), Lactic Acid, Limonene, O-cymen-5-ol, Sodium Benzoate, Sodium Saccharin.Mod de utilizare:Clatiti gura timp de 30 de secunde cu 15 ml de solutie nediluat, dimineata si seara dupa periaj (10 ml intre 6 si 12 ani). Nu clatiti. Nu inghititi.

Acest produs Apa de gura Intense, 500 ml, Eludril din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

42.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema de fata anti-imbatranire Retinol Boost, 50ml, Neutrogena
Vopsea de par My Color Elixir, Platinum Blonde N10.0, 155 ml, Apivita
Masca pentru repararea parului fragil Keratin, 250ml, Biovax
Crema calmanta anti-roseata Redness Solutions, 50ml, Clinique
Paleta iluminator si contur La Vida Loca Muah, 3.6g, Cupio
AUTAN MULTI-INSECT SPRAY 100ML
Toner facial Hyaluronic HA+, 200ml, PFC Cosmetics
Crema naturala cu patlagina, 20g, Steaua Divina
Gel Dezinfectant Mini Cu 70% Alcool și Glicerină, 1 L
chevron-right-circle