Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Vitamine si suplimente
  4. /
  5. Stres si somn
  6. /
  7. AnxioBleu, 30 comprimate, Bleu...

AnxioBleu, 30 comprimate, Bleu Pharma

Beneficii AnxioBleu:Ajuta la mentinerea modului de gandire pozitiv si a bunelor functii cognitive;Sustine relaxarea si starea de bine fizica si mentala in conditiile unui stil de viata obositor;Sustine starea de calm si un somn sanatos; ajuta la mentinerea functiilor cognitive normale.  Ingrediente principale:Roinita (Melissa officinalis)Ajuta la mentinerea modului de gandire pozitiv si a bunelor functii cognitive.Sustine relaxarea si starea de bine fizica si mentala in conditiile unui stil de viata obositor.Sustine starea de calm si un somn sanatos; ajuta la mentinerea functiilor cognitive normale.Util in caz de iritabilitate, stare de tensiune si incordare.Gotu KolaSustine sanatatea functiilor cognitive si ajuta la mentinerea performantelor cognitive.Floarea-pasiuniiInduce starea de calm, reduce agitatia psihomotorie, ajuta in caz de stres, ajuta la obtinerea unui somn linistit.Valeriana wallichiiEste un inlocuitor pentru specia Valeriana officinalis.Ingrediente:Roinita (Melissa officinalis)-100mg, Gotu Kola, Centella-175mg, Floarea-pasiunii-125mg, Valeriana wallichii-150mg.Mod de administrare:1 comprimat / zi.

Acest produs AnxioBleu, 30 comprimate, Bleu Pharma din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

41.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

URIAGE 1er BEBE Apa de curatare, 500ml
Crema adeziva pentru proteza dentara Max Sigilare, 40 g, Corega
Crema de zi pentru fata cu Urea 5% si Hyaluron, 50 ml, Numis Med
Servetele sensitive, 60 bucati, Septona
Narivent spray nazal, 20ml
Kotex Tampoane interne Mini UltraSorb, 16 bucati
MICROLIFE BP A1 EASY TENSIOMETRU DIGITAL BRAT COMPLET AUTOMAT
Ochelari de soare barbati Polaroid PLD 4127/G/S 010
Secom Black Cohosh 540mg, 60 capsule
chevron-right-circle