Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Perna lunga pentru gravide

Scopul utilizarii Ajuta la ameliorarea durerilor de spate. Poate fi asezata intre genunchi, pentru a scadea presiunea simtita pe partea inferioara a spatelui si a coloanei vertebrale. Ajuta la imbunatatirea circulatiei. Poate fi folosita si pentru alaptat, ajuta la ajustarea pozitiei bebelusului, fara a-l tine in brate.Caracteristici tehnice: Husa este detasabila. Dimensiuni: 100 x 25 x 60 cm Material interior: Poliuretan Material exterior: Aloe Vera Greutatea neta: 165 gInstructiuni de ingrijire Cand este necesar, aceasta perna poate fi spalata de mana la o temperatura maxima de 30 o , folosind un detergent neutru. Nu detasati husa. Detasand husa, puteti deteriora  interiorul pernei. Nu utilizati produse abrazive, solventi sau alcooli. Nu atarnati de capete.Atentie Deoarece este un produs inflamabil, nu-l expuneti direct la soare sau la surse de caldura.Contraindicatii Nu exista contraindicatii pentru utilizarea acestui produs.NotificareOrice incident grav trebuie raportat catre Sucesores de Manuel García, S.L: si autoritatile competente ale statului membru in care este stabilit utilizatorul si/sau pacientul.GarantieOferim garantie in cazul oricarui defect de fabricatie timp de doi ani de la data facturii. Pentru mai multe informatii, consultati conditiile noastre generale de vanzare.

Acest produs Perna lunga pentru gravide din categoria Mama si copilul se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

233.1 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ochelari de soare barbati Ray-Ban RB4385 665771
Meniu cu spanac, cartofi si somon 8+ luni, 2 x 200g, BabyBio
Adeziv pentru gene false, 4.7g, Essence
Baton corector COVERstick 20.6g, Essence
KLORANE BEBE ERYTEAL UNGUENT 75G
Balsam pentru buze lip care Hydra Oil Core Balm, 3g, Essence
Demachiant Clasic Sensyses, 200ml, Sesderma
PERSEDON ZI 15 COMPRIMATE
Meniu de legume si pastrav Bio, 230g, BabyBio
chevron-right-circle