Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Sofranyr, 30 comprimate

Beneficii Sofranyr:Contribuie la un bun echilibru emotional;Sustine un bun echilibru mental;Util in caz de oboseala extrema;Contribuie la imbunatatirea vitalitatii/energiei;Sustine libidoul , erectia si volumul de sperma, relaxeaza muschii;Ajuta la mentinerea unui confort bun inainte si in timpul ciclului menstrual;Ingrediente Sofranyr:15 mg extract standardizat din stigmat rosu de sofran (Crocus sativus); agenti de incarcare: celuloza microcristalina, isomalt; agenti antiaglomeranti: dioxid de siliciu colloidal; emulsifiant: stearat de magneziu; agent de glazurare Nutrafinish Pink 114F240029 (alcool polivinilic, dioxid de titan, macrogol, talc, oxid galben de fier, oxid rosu de fier, FD&C galben/Sunset Yellow FCF aluminium lake).Mod de administrare Sofranyr:1-2 comprimate filmate pe zi in timpul unei mese principale.In functie de recomandarile consultantului de specialitate.

Acest produs Sofranyr, 30 comprimate din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

49.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

CARBOCIT 30 COMPRIMATE
Scutece Extra Care Nr.4, 8-16 kg, 60 bucati, Huggies
HartMann Peha-taft classic Manusi X 50 perechi
Ser crema de maini, 75ml, L'Occitane
Linex Baby cu Vitamina D3, 8 ml, Sandoz
CHICCO 64759 BETISOARE VATA CU APARATOARE 90BUC
Cosmo Laptisor de matca 1000 mg, 30 caps
Curea suzeta roz, material textil, 1 bucata, Mamajoo
Pudra decoloranta pentru par Blondoran Lightening Powder, 2x500g, Londa Professional
chevron-right-circle