Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Cuplu si sex
  4. /
  5. Lubrifianti
  6. /
  7. Ritex Lubrifiant de conceptie...

Ritex Lubrifiant de conceptie KinderWunch, 8 aplicatoare, 4ml

Beneficii Ritex Lubrifiant de conceptie KinderWunch:Este un produs medical destinat utilizarii in zona vaginala;Are o vascozitate optimizata pentru motilitatea spermatozoizilor;Stimuleaza fertilizarea naturala;Mentine valoarea naturala a pH-ului ejaculatului si a mucusului cervical;Mentine osmolalitatea organica;Fara conservanti;Fara substante chimice perturbatoare endocrine.Ingrediente Ritex Lubrifiant de conceptie KinderWunch:Dimethicone Ph.Eur.Mod de utilizare Ritex Lubrifiant de conceptie KinderWunch:Lubrifiantul Ritex KINDERWUNSCH Conception trebuie utilizat in timpul zilelor fertile ale unei femei (aproximativ 6 zile pe ciclu: cu 4 zile inainte de ovulatie, chiar in ziua ovulatiei si o zi dupa ovulatie). Cea mai mare probabilitate de fertilizare este in ziua ovulatiei. Deoarece sperma poate supravietui pana la 5 zile in tractul genital feminin, actul sexual neprotejat poate duce totusi la conceptie cu pana la 4 zile inainte de ziua ovulatiei. Dupa ovulatie, ovulul poate fi inca atins de spermatozoizi timp de 24 de ore, ceea ce inseamna ca conceptia este posibila si in aceasta perioada de timp.

Acest produs Ritex Lubrifiant de conceptie KinderWunch, 8 aplicatoare, 4ml din categoria Cuplu si sex se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

123.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Set perie si pieptene, bleu, PUR
Ulei de zmeura Bio, 10ml, Ellemental
Apa de gura Antiplaque, 300 ml, Lacalut
Vopsea crema permanenta Palette Intensive Metallic Collection C1 Negru Albastrui, 110ml, Schwarzkopf
Mist parfumat pentru corp Sweet Clouds, 200ml, Lavish Care
Colagen Marin lichid hidrolizat MARINE BEAUTY, de Tip 1 si 3, 20 fiole, Swedish Nutra
Servetele autobronzante Original DARK, 8 bucati, Comodynes
Sampon pentru par vopsit Expert Color & Freshness, 250ml, Loncolor
Vitamina C cu propolis, 30 comprimate de supt, BioSunLine
chevron-right-circle