Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Cuplu si sex
  4. /
  5. Lubrifianti
  6. /
  7. Ulei Superpotent, 100ml, Steaua...

Ulei Superpotent, 100ml, Steaua Divina

Beneficii Ulei Superpotent, Steaua Divina:Actiuni: Actiunea afrodiziaca se manifesta prin cresterea fluxului sangvin la nivelul tesutului erectil si cresterea sensibilitatii la placere. Ingrediente:Ulei de Masline, ulei de Floarea-soarelui, Cuisoare, Nucsoara, Ginseng, Cardamom, Ghimbir, ulei esential de Lamaie, ulei esential de Pin. Mod de utilizare:Se utilizeaza inaintea actului amoros. Se aplica pe gland si pe corpul penisului si se maseaza usor.Precautii / Atentionari: Infectii acute si ulceratii genitale alergie la oricare dintre componentele produsului. Nu se aplica pe plagi deschise. 

Acest produs Ulei Superpotent, 100ml, Steaua Divina din categoria Cuplu si sex se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

17.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ciocolata cu lapte si migdale fara zahar, 75g, Diablo
L-Theanine, 60 capsule, Genius Nutrition
ACADEMIE AROMATHERAPIE DEMACHIANT PENTRU OCHI 200ML
Ionic Potassium potasiu ionic organic, 480ml, Alchemy
Espumisan 40mg x 100 capsule moi
Formula de lapte praf Nan 1 Supreme Pro, 800g, Nestle
Sampon Colour Perfector, 250ml, Gliss
Set 3 cutii pentru pranz Zoo Lama, 1 bucata, Skip Hop
Skip Hop Set tacamuri, Albinuta
chevron-right-circle