Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Genera Crema de maini cu glicerina si vitamina E, 100 ml

Crema de maini Genera cu glicerina si Vitamina E, de la laboratoarele Fairness – Italia, este un emolient deosebit de bogat in emulsifianti de origine vegetala, care o fac extrem de eficienta.Genera Crema de maini cu glicerina si Vitamina E are la baza un set de ingrediente cosmetice de hidratare, precum glicerina, radicali liberi, alantoina si antioxidanti, pentru protejarea suprafetei epidermice cu efect anti-imbatranire.Imbogatita, de asemenea, cu vitamina E si coenzima Q-10, hraneste pielea si unghiile datorita acizilor grasi din compozitie, asigurand un efect de racorire.Produsul lasa mainile mai fine si mai moi, cu o piele mai elastica, garantand un efect de racorire și, în același timp, de netezire. Indicatii terapeutice- contine un set de ingrediente cosmetice de hidratare, pentru protejarea suprafetei epidermice, avand efect anti-imbatranire;- Crema de maini Genera cu glicerina si vitamina E lasa mainile mai fine si mai moi;- gratie acizilor grasi din compozitie, hraneste in profunzime pielea si unghiile, garantand efect de netezire.

Acest produs Genera Crema de maini cu glicerina si vitamina E, 100 ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

12.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Hepatoprotect Forte 150mg, 50 comprimate
Cremă Contur Ochi şi Buze
Ulei esential Santal Amyris, 10ml, Ellemental
SECOM CALCIUM MAGNESIUM + VIT D2 90 CAPSULE
Vibrator Miss Bi pink/white, Fun Factory
Rezerva sampon cu ulei de avocado, 500ml, Nature Box
LIVSANE DEXTROZA CU VIT C CAPSUNI 28 TABLETE MASTICABILE
Centura elastica de sustinere pentru gravide Gerda marimea 3 (M-XL) bej, 1 bucata, Tonus Elast
Unt de corp Whipped Body Butter Watermelon, 240g, Tree Hut
chevron-right-circle