Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Sampon
  6. /
  7. Ducray Kelual DS sampon...

Ducray Kelual DS sampon tratament, 100ml

Beneficii Ducray Kelual DS sampon tratament:Calmeaza rapid scalpul;Reduce matreata pe termen lung;Testat sub control dermatologic;Calmeaza pruritul;Eficient impotriva matretei recurenta, scalp afectat de roseata si prurit intens;Amelioreaza roseata;Imbunatateste calitatea vietii.Ingrediente Ducray Kelual DS sampon tratament:Water (aqua). Sodium laureth Sulfate. Decyl glucosire. Undecylenamidopro-Pyl betaine. Ciclopirox olamine. Lactamide mea.Lauryl betaine. Ceteareth-60 myristyl glycol.Citric acid. Fragrance (parfum). Glycyrrhetinic Acid. Piroctone olamine. Polyquaternium-10. Sodium chloride. Trisodium ethylenediamine Disuccinate.Mod de utilizare Ducray Kelual DS sampon tratament:Aplicati si clatiti. Repetati aplicarea, lasati sa actioneze pentru 3 minute, apoi clatiti cu apa din abundenta. Aplicati samponul de 3 ori pe saptamana pe o perioada de 2 saptamani.Aplicati samponul 1 data pe saptamana in faza de intretinere pentru a preveni reaparitia matretii.In cazul contactului cu ochii, clatiti cu apa din abundenta.Formula biodegradabila**In acord cu standardul international OEDC 301B"Precautii / Atentionari Ducray Kelual DS sampon tratament:In caz de contact cu ochii, clatiti cu apa din abundenta.

Acest produs Ducray Kelual DS sampon tratament, 100ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

62.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ulei masaj Energizant, 100 ml, Faunus Plant
Bautura vegana din cartofi Original, 1l, Dug
DUREX PREZERVATIVE FEEL THIN 3 BUCATI
Lejer, 20 capsule Nutriensa
Gel de dus bio cu rozmarin si lamaie, 250ml, Coslys
Imunotus Forte 10 plicuri
Parfumant natural cu mandelíne, 10ml, Ellemental
Gerdoff Protection, 20 plicuri, Sofar
Extract pur vanilie din Madagascar, 50 ml, Cloud Nine
chevron-right-circle