Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Secom First Defense, argint coloidal pentru copii 118,50 ml

Beneficii Secom First defense:•    contribuie la echilibrarea sistemului imunitar astfel:-    stimuleaza producerea imunoglobulinelor IgA, IgM, IgG şi a limfocitelor T;-    stimuleaza imunitatea specifica (dobandita) umorala şi celulara;-    creşte numarul de fagocite - celule care inglobeaza şi distrug agentii nocivi;-    stimuleaza imunitatea nespecifica (innascuta);•    contribuie la reducerea timpului de recuperare;•    contribuie la reducerea stresului oxidativ: ionii de argint neutralizeaza radicalii liberi.Ingrediente Secom First defense:Argint coloidal 60 mcgMaslin 80 mg(Olea europaea)(extract din frunza)Sunatoare 20 mg(Hypericum perforatum)(extract din frunza, floare)Larch Arabinogalactan 15 mg(Larix occidentalis)(extract din scoarta)Zinc 3 mgMod de administrare Secom First defense:•    Intensiv:-    Copii 6-12 luni: cate ½ lingurita de 3 ori/zi;-    Copii 1-12 ani: cate 1 lingurita de 3 ori/zi sau conform recomandarii medicului.•    Intretinere: a se administra doza recomandata 1 data/zi;•    Se poate administra simplu sau amestecat cu bautura preferata a copilului;•    A se agita bine inainte de utilizare.Contraindicatii:Se administreaza in cursul sedintelor de chimioterapie doar la recomandarea specialistului.

Acest produs Secom First Defense, argint coloidal pentru copii 118,50 ml din categoria Imunitate forte se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

114.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Alevia Beauty HyaluCollagen, 20 plicuri
Rame ochelari de vedere dama Ana Hickmann AH6458 G22
Bautura vegetala bio din soia, 1l, Vegan Style
Jucarie dus portabil pentru bebelusi si copii Elefant-bleu 0-24 luni 40159, 1 bucata, Yookidoo
Tetina din silicon anticolic cu gura larga nr.2, 1 bucata, Wee Baby
Lysaskin Psorilys emulsie pentru piele uscata, 500ml
A-Derma Epitheliale A.H. ULTRA SPF 50 Crema reparatoare protectoare anti-semne 40 ml
Figurine din porumb cu barbeque Gruffalo 12 luni+ Bio, 4 x 15g, Organix
GENERAL MED BRATARA ANTI-TANTARI DIN SILICON CU 2 PASTILE
chevron-right-circle