Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Appetito bimbi sirop x 200ml

Appetito Bîmbi este recomandat pentru aportul de substanțe nutritive, energizante și revigorante. Datorită calităților, gustului plăcut și formulării sale, Appetito Bîmbi este în mod special potrivit alimentației copiilor începând cu vârsta de 6 luni.Mod de utilizare:Câte o lingură de 2-3 ori pe zi, preferabil înaintea meselor. Produsul poate fi diluat cu apă sau alte lichide (ceai, lapte, suc, etc).Ingrediente:apă demineralizată, îndulcitor: fructoză, suc concentrat de măr, extract hidrogliceric din polen, extract hidrogliceric din germeni de grâu (Tricum aestivum), extract din părți aeriene înflorite de Țintăură (Centaurim minus), extract hidrogliceric din rădăcini de Gențiană galbenă (Gențiană lutea), extract hidroalcoolic uscat 4:1 (maltodextrină) din semințe de Schinduf (Trigonella foenum-graecum), conservant: sorbat de potasiu; acidifiant: acid citric. (conservant: sorbat de potasiu 0.1%).Atenționări:Produsul este un supliment alimentar și nu înlocuiește o dietă variată și echilibrată și un mod de viața sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemână și vederea copiilor mici. A se păstra la temperatura camerei, la loc uscat și ferit de lumină directă a soarelui. Produsul este contraindicat persoanelor alergice la produse apicole. Produsul poate prezenta sedimente, fără ca aceasta să-i afecteze calitatea.

Acest produs Appetito bimbi sirop x 200ml din categoria Vitamine si suplimente copii se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

34.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Scutece pentru adulti Basic Small, 30 bucati, Seni
UroTiab crema gel x 25 ml
DVR Pharm Tamaie Sacra ulei esential integral, 5ml
Ghete ortopedice postoperatorii PIUMAPED 1 - 42
TIS Q4U Crema maini glicerina, 100ml
Balsam de buze regenerant Raspberry, 5g, 4Organic
Seminte de floarea soarelui, 1kg, SanoVita
Secom Passion Flower (Floarea-pasiunii), 30 capsule vegetale
Ciorapi compresivi medicinali pana la coapsa 70 DEN - Daino, XL
chevron-right-circle