Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Genito-urinar
  4. /
  5. Vitamine si suplimente
  6. /
  7. Feminost, 56 comprimate, Zdrovit

Feminost, 56 comprimate, Zdrovit

Descopera beneficiile Feminost – supliment impotriva incontinentei urinare, 56 comprimatePierderile urinare involuntare pot fi o adevarata neplacere si iti pot afecta calitatea vietii. Alege sa restabilesti controlul si sa tonifici musculatura vezicii urinare cu Feminost – supliment impotriva incontinentei urinare, 56 comprimate. Acest supliment alimentar sprijina buna functionare a tractului urinar si te ajuta sa te simti din nou bine in pielea ta. Feminost prospect sugereaza ca pentru un efect terapeutic optim este nevoie sa administrezi 2 comprimate pe zi, de preferat dupa masa.Ce contine Feminost?Pentru o eficienta sporita, Feminost pastile combina o serie de ingrediente cu efect la nivelul tractului urinar si al musculaturii, precum extractele de urzica, seminte de dovleac si seminte de soia. Feminost – supliment impotriva incontinentei urinare, 56 comprimate mai contine si vitaminele D3 si B12. Alege sa te bucuri de viata in confort deplin si comanda Feminost – supliment impotriva incontinentei urinare, 56 comprimate la un pret avantajos de pe Springfarma.comBeneficii Feminost, Zdrovit:Afinele-Americane, cunoscute si sub denumirea improprie de 'merisoare', contin antioxidanti naturali care ajuta la protejarea celulelor si a tesuturilor de efectul nociv al radicalilor liberi;Extractul de urzica este detoxifiant, ajutand la pastrarea unei stari generale bune;Vitamina D3 contribuie la mentinerea functiei normale a sistemului muscular si participa la procesul de diviziune celulara, iar vitamina B12 contribuie la procesul de diviziune celulara.Ingrediente:260 mg extract seminte de dovleac; 50 mg din fructe de afin-american; 25 mg extract de seminte de soia; 25 mg extract de frunze de urzica; 2.5 mcg vitamina D3; 1.25 mcg vitamina B12.Mod de administrare:Oral, 2 comprimate pe zi, dupa masa. Produsul trebuie consumat timp de 6-8 saptamani.

Acest produs Feminost, 56 comprimate, Zdrovit din categoria Genito-urinar se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

61.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Inel pesar silicon cerclaj cu dren - 2
Biscuiti cu migdale si merisoare, 132g, Gerble Expert Dietetic
Sampon fara lacrimi, 200ml, Dalin
Ceai de fructe de padure, Forest Fruits, 25 plicuri, Basilur
Masca de par intens hidratanta Argan Oil, 300ml, OGX
Ibusinus Raceala si Gripa 20 comprimate
Demachiant pentru ten Just Squalane Cleanser, 30ml, Revox
Periuta de dinti Interdental Extra Soft, Parodontax
Pudra de scortisoara, 50g, AdNatura
chevron-right-circle