Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Vitamine si suplimente
  4. /
  5. Ingrijirea ochilor
  6. /
  7. Systane Hydration, hidratare oculara,...

Systane Hydration, hidratare oculara, 10ml

Beneficii Systane Hydration:Contribuie la regenerarea celulelor de la suprafata ochilor;Amelioreaza senzatiile de arsura si iritatie cauzate de uscaciunea oculara;Asigura hidratarea oculara in cazul purtarii lentilelor de contact moi, din silicon-hidrogel;Suplineste functiile pe care filmul lacrimal natural nu le mai indeplineste: umidificarea, regenerarea, protejarea celulelor epiteliale afectate si lubrifierea optima a ochilor.Ingrediente Systane Hydration:Systane hydration picături oftalmice lubrifiante este o soluție sterilă care conține hialuronat de sodiu, polietilen glicol 400, propilen glicol, hidroxipropil guar, sorbitol, aminometilpropanol, acid boric, edetat disodic, citrat de sodiu, clorură de potasiu și poliquad (clorură de polindroniu) conservant 0,001%.Mod de utilizare Systane Hydration:Picaturile oftalmice Systane Hydration pot fi folosite in fiecare zi, inclusiv pentru hidratarea si lubrifierea lentilelor de contact moi. Se aplica direct pe suprafata ochiului sau pe suprafata lentilelor de contact. Pot fi folosite timp de 3 luni de la prima deschidere.Systane Hydration - impotriva simptomului de ochi uscat contine acid hialuronic care ofera o protectie sporita impotriva uscarii si asigura retentia umiditatii. Conform Systane Hydration prospect, produsul suplineste functiile pe care filmul lacrimal natural nu le mai indeplineste si asigura lubrifierea optima a ochilor. Systane Hydration - impotriva simptomului de ochi uscat se aplica direct in ochi sau pe suprafata lentilelor de contact.

Acest produs Systane Hydration, hidratare oculara, 10ml din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

56.5 Lei
Comanda Online

Alte Produse

AVENE COLD CREAM CREMA DE MAINI 50ML
VEROSLIM CEAI DE SLABIT MANGO 60G
Apa micelara ten mixt si gras H2O Sebium, 250 ml, Bioderma
Masca nutritiva de fata cu extract de afine The Fresh, 21g, It's Skin
Biberon cu desen, piersica, +3 luni, 250ml, PUR
Fiole concentrate impotriva petelor pigmentare cu azeloglicina 10%, 10x2ml, Bio Balance
Ceai eco Love Me Truly, 20 plicuri, Cupper
3M FUTURO SUPORT PENTRU SUSTINEREA BRATULUI
Extract din castravete amar Herbal Plus®, 60 capsule, GNC
chevron-right-circle