Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

CartiMix Forte, 60 comprimate

Cum ajuta Cartimix, 60 comprimate - pentru sanatatea cartilajului articular Inaintarea in varsta deterioreaza cartilajul care sustine articulatiile membrelor. Tesutul elastic din zona articulatiilor are un rol foarte important in absorbtia socurilor resimtite de membre, motiv pentru care sanatatea sa este vitala pe intreg parcursul vietii. Cartimix, 60 comprimate - pentru sanatatea cartilajului articular este un remediu eficient in cazul deteriorarii cartilajului articular. Formula pe baza de opt ingrediente active actioneaza prompt in sprijinul sanatatii si mobilitatii articulatiilor.Cartimix, beneficii extinse asupra organismului Cartimix, 60 comprimate - pentru sanatatea cartilajului articular se dovedeste eficient pe scara larga in organism. Conform Cartimix prospect, suplimentul ajuta la reducerea durerilor musculare, de spate si de coloana. Totodata, Cartimix Forte are rezultate in mentinerea sanatatii pielii, unghiilor si parului si un rol important in detoxifierea ficatului. Cartimix, 60 comprimate - pentru sanatatea cartilajului articular are proprietati imunomodulatoare si antioxidante.

Acest produs CartiMix Forte, 60 comprimate din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

55.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Fluid cu protectie solara SPF 50+ pentru copii Photoderm Pediatrics Mineral, 50g, Bioderma
Absorbante BIO hipoalergenice Ultra Normal+, 14 bucati, Tadam
Redoxon Immuno Pro, 1000 mg, 15 comprimate efervescente, Bayer
Vopsea de par semipermanenta Cheers! Clear Color Switch, 80ml, Londa Professional
Deodorant spray Paradis Moment, 150ml, Fa
BANILA CO Clean it Zero Balsam de curatare purifiant, 100 ml
Sampon nutritiv pentru par uscat cu ulei din ou, 200ml, Rausch
Perie de par pentru barbati Men Black Leather, Wet Brush
EXTRACT DIN MUGURI DE MESTEACAN 50ML
chevron-right-circle