Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Beres Vitamina C 600mg + Zn, 30 tablete

Beneficii Beres Vitamina C 600mg + Zn, 30 tablete•    Contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar•    Sustine organismul in cazul asteniei de primavara sau a activatilor fizice si intelectuale intense•    O singura tableta pe zi ajuta la prevenirea racelilor si gripei •    Rol de sustinere in cazul utilizarii comprimatelor contraceptiveIngrediente Beres Vitamina C 600mg + Zn, 30 tablete•    Vitamina C•    ZincUtilizare Beres Vitamina C 600mg + Zn, 30 tabletePentru adulti se recomanda 1 tableta Beres Vitamina C 600mg + Zn pe zi. Acest supliment alimentar complex nu trebuie sa inlocuiasca o alimentatie echilibrata.

Acest produs Beres Vitamina C 600mg + Zn, 30 tablete din categoria Vitamine si minerale se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

27.3 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Solaray Total Cleanse Liver, 60 capsule, Secom
BIO-SYNERGIE KOLODIUM FORTE SOLUTIE PENTRU NEGI 10ML
ZDROVIT CA+MG+ZN+VIT C FORTE 20PLICURI
Sapun lichid spuma Fresh Energy, 300 ml, Gerovital Kids
Balsam de buze cu iasomie, 6ml, Sabio
Himalaya Pasta pentru Dinti sensibili Sensi Relief Herbal, 75 ml 9090
EXTRACT MLADITE VASC 50ML
Ceai Respiratorus, 90 g, Faunus Plant
Rame ochelari de vedere barbati Police VPLN16 0700
chevron-right-circle