Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Gel spalare piele sensibila, bebelusi, copii, adulti Lipikar, 750ml, La Roche-Posay

Beneficiile gelului de spalare Lipikar de la La Roche-Posay:•    Curata de impuritati in mod eficient•    Lasa pielea nedeta si catifelata•    Respecta pH-ul fiziologic al pielii•    Restaureaza bariera cutanataIngredientele gelului de spalare Lipikar de la La Roche-Posay:•    Niacinamida – compus cu efect calmant si antiinflamator•    Coco betaine – agent de curatare derivat din uleiul de nuca de cocos•    Unt de shea – relipidant •    Glicerina – asigura suplete •    Apa termala La Roche-PosayMod de folosire:Gelul de spalare pentru pielea sensibila a bebelusilor, copiilor si adultilor Lipikar de la La Roche-Posay se aplica pe pielea umeda, pe fata, scalp si corp cu miscari blande, apoi se clateste din abundenta. Este potrivit pentru utilizare zilnica.LRP LIPIKAR Gel de Spălare pentru Piele Sensibilă este un produs excepțional care face parte din rutina mea zilnică de îngrijire a pielii. Având o piele sensibilă și predispusă la iritații, am căutat întotdeauna un gel de curățare care să fie blând, dar eficient, iar acesta se potrivește perfect cerințelor mele.Textura sa ușoară și delicată face spălarea să fie o experiență plăcută și reconfortantă. Nu conține săpun și este non-comedogenic, ceea ce înseamnă că nu înfundă porii și nu irită pielea, lăsând-o curată și proaspătă fără a provoca uscăciune sau senzație de strângere.Recomand cu încredere acest gel tuturor celor care caută un produs de curățare de încredere și delicat pentru pielea lor.Irina Ghinita, farmacist Spring Farma

Acest produs Gel spalare piele sensibila, bebelusi, copii, adulti Lipikar, 750ml, La Roche-Posay din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

52.43 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema de fata cu Propolis si Acid Feluric Intensive, 50ml, Institut Esthederm
Masca pentru par degradat Repair My Hair, 750ml, Natura Siberica
Masca de par cu argan si omega, 250ml, Intra
Rame ochelari de vedere unisex Ray-Ban RX7159 8097
Ruj Cremos Cu Acid Hialuronic 07 (roșu Turc)
Secom Good Routine Immunity-by-Night, 60 capsule
Aleze de protectie Soft Super, 90 cm x 170 cm, 30 bucati, Seni
PACHET ZDROVIT BILOMAG FORTE MEMORIE 90 CAPSULE + 30 CAPSULE
Canticer 120 capsule vegetale Qingdao Heshoutang
chevron-right-circle