Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Deodorant Antiperspirant Fresh H3, 150 ml, Gerovital

Parfumul sau floral fructat, proaspat, delicat, ofera o senzatie de prospetime naturala pe durata intregii zile.Aromele acestui deodorant s-au obtinut combinand dulceata si prospetimea piersicii, coacazei negre, fructului pasiunii si fructelor rosii coapte cu o cascada de flori albe ce includ: muscate, iasomie salbatica, Ylang-ylang si trandafiri, incalzit intr-o baza de vanilie, lemn de santal si mus,Eficienta deodorizanta crescuta este asigurata printr-un mecanism complex in care sunt asociate actiunile a trei ingredienti activi: saruri de aluminiu, citrofol si vitamina E.Beneficii Deodorant Antiperspirant Fresh H3 Gerovital:Protectie eficienta 24 H.Fara urme albe pe haineProspetime naturalaParfum floral-fructat0% Alcool;Actiune:    Antiperspirant, Ingrijire corp;Utilizare:    Dimineata, Seara.Ingrediente active:Sarurile de aluminiu - regleaza procesul transpiratiei in zona axilara prin formarea unor hidroxi-geluri care blocheaza partial canalele sudoripare.Citrofolul® - un ingredient organic, care inhiba descompunerea enzimatica a componentelor nemirositoare ale transpiratiei, fara distrugerea bacteriei implicate in proces.Vitamina E - cu actiune antioxidanta care impiedica procesele de autooxidare ale compusilor nesaturati ai transpiratiei.Ingrediente:Butane, Isobutane, Propane, Aluminum Chlorohydrate, Cyclopentasiloxane, Aqua, C12-15 Alkyl Benzoate, Parfum , Octydodecanol, Caprylic/Capric Triglyceride, Polyglyceryl-10 Diisostearate, Glycerin, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Triethyl Citrate, Phenoxyethanol, Tocopheryl Acetate, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Benzyl Salicylate, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Linalool, Geraniol, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohene Carboxaldehyde.Mod de utilizare:Agitati inainte de utilizare. Pulverizati de la o distanta de 15 cm direct pe piele!Precautii / Atentionari:Pericol-Aerosol extrem de inflamabil. Recipient sub presiune: poate exploda daca este incalzit. A se pastra departe de surse de caldura/scantei/flacari deschise sau suprafete incinse. – Fumatul interzis.Nu pulverizati deasupra unei flacari deschise sau a unei alte surse de aprindere. Nu perforati sau ardeti, chiar si dupa utilizare. A nu se lasa la indemana copiilor. A se proteja de lumina solara. Nu expuneti la temperaturi care depasesc 50°C.

Acest produs Deodorant Antiperspirant Fresh H3, 150 ml, Gerovital din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

13.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Vopsea vegana 6.15 Ice Chocolate Dark Blonde, 100ml, Natural Kay
Exfoliant pentru corp Desert Haze, 510g, Tree Hut
Periuta de dinti vegana Natural Clean Soft, 1 bucata, Trisa
Servetele de apa umede hipoalergenice fara parfum si cu extract de musetel, 58 bucati, Carryboo
VICHY NEOVADIOL PERI-MENOPAUSE Crema de zi cu efect de redensificare si reumplere, ten normal-mixt, 50ml
Deo roll-on Bee Fresh, 50 ml, Apivita
Rame ochelari de vedere copii Polarizen MA08-10 C90N
Ulei din seminte de in, 100ml, Solaris
Set In Love Mini Rose Body Duo, IDC Institute
chevron-right-circle