Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Raceala si gripa
  4. /
  5. Imunitate forte
  6. /
  7. Capsule biosept, 30 capsule,...

Capsule biosept, 30 capsule, infectii digestive

Biosept, 30 capsule, remediu natural antiviralPrimele semne ale infectiilor respiratorii - nas infundat, rinoree, dureri in gat - sunt si cel mai usor de suportat. De aceea nu trebuie sa astepti ca simptomele sa se agraveze. Actioneaza rapid cu Biosept, 30 capsule, suplimentul de la Fares pe baza de plante medicinale cu puternic efect antiviral, antifebril si antiinflamator. Biosept e recomandat in cazul infectiilor respiratorii si digestive, cistite si anexite, dar si pentru dureri in gat. Biosept capsule s-a dovedit extrem de eficient in calmarea tusei.Ce contine Biosept FaresBiosept, 30 capsule are in compozitie frunze de maslin, cuisoare, scoarta de salcie alba, muguri de plop si lichen de piatra. Combinatia de plante asigura o actiune antiinflamatoare asupra cailor respiratorii. Din Biosept capsule prospect aflam ca Biosept A5, cum mai este cunoscut produsul, nu e recomandat copiilor mai mici de 6 ani si femeilor insarcinate. Datorita formulei sale din plante, Biosept e considerat un antibiotic natural. Produsul e disponibil online, la pret avantajos. Comanda Biosept, 30 capsule cu livrare rapida la domiciliu.

Acest produs Capsule biosept, 30 capsule, infectii digestive din categoria Raceala si gripa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

27.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema regeneranta de noapte Defence My Age, 50ml, Bionike
HUMANA HN-MCT x 300 gr
B Complex Forte 30 capsule Balkan Pharmaceuticals
Spuma de ras cu ulei de masline Barbieria Toscana, 200ml, Bottega Verde
ZDROVIT SANOHEPATIC 30 CAPSULE + 33% CADOU
Fursecuri cu ciocolata choco-chips fara gluten, 130g, Balviten
Lapte de corp Xerial 10, 400ml, SVR
HOFIGAL Se-Spirulin, 40 tablete
Ulei pur de Rosa Mosqueta, 30ml, La Saponaria
chevron-right-circle