Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Mama si copilul
  4. /
  5. Igiena piele si par
  6. /
  7. Mustela Sampon spuma pentru...

Mustela Sampon spuma pentru nou-nascuti, 150 ml

SCUAME DE LAPTEBebelusi si copiiTestat dermatologicFabricat in FrantaPolitica de siguranta a ingredientelor99% ingrediente de origine naturalaDe la nastere Ingredient de origine naturala patentatPolifenoli din Avocado: protejeaza scalpul pentru a mentine sanatatea parului.+ Complex patentat de ingrediente cu efect reechilibrant: calmeaza scalpul si ajuta la eliminarea scuamelor de lapte. Sampon spuma pentru nou-nascutiCurata delicat scalpul. Favorizeaza eliminarea scuamelor de lapte si ajuta la limitarea reaparitiei lor, atunci cand se utilizeaza produsul. Formula fara lacrimi. Toleranta ridicata de la nastere1. Testat dermatologic.99% ingrediente de origine naturalaFormula biodegradabila2 1 bebelusii care au parasit sectiile de neonatologie. 2OCDE 302B. Mod de utilizare: aplicati o cantitate mica de sampon pe parul umed si masati usor scalpul. Lasati sa actioneze 1-2 minute. Clatiti bine.In cazul contactului cu ochii, clatiti din abundenta. Mod de conservare: pastrati la temperatura camerei, nu expuneti la razele directe ale soarelui si nu congelati.Fabricat in Franta.

Acest produs Mustela Sampon spuma pentru nou-nascuti, 150 ml din categoria Mama si copilul se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

45.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Set 12 pensule ecologice pentru machiaj Luxury Brush, 1 bucata, So Eco
Gel crema de ochi Collagen Brightening, 30ml, Tocobo
Masca regeneratoare pentru par cu structura normal-fina Absolue Keratine, 200ml, Rene Furterer
Momordica castravete amar, 60 capsule, Hypericum
Suzeta Silicon Ortodontica, 6 luni+, diverse culori, Primii Pasi
Rame ochelari de vedere barbati Polarizen 80110 C4
Mist parfumat Carnal Rose My Geisha Shimmering Mist, 200ml, That So
Junior Angin cu aroma de capsuni pentru copii, 24 pasile, Klosterfrau
Balsam de buze Care in Colours Lip Balm 030, 3g, Catrice
chevron-right-circle