Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Cuplu si sex
  4. /
  5. Fertilitate si conceptie
  6. /
  7. Profecund, 30 capsule, sustinerea...

Profecund, 30 capsule, sustinerea fertilitatii

Profecund, 30 capsule, solutie naturala pentru stimularea ovulatiei O sarcina poate fi o misiune dificila pentru unele femei. Ciclul menstrual, ovulatia si apetitul sexual sunt factori care influenteaza venirea pe lume a unui copil. Profecund, 30 capsule actioneaza eficient pentru sustinerea functiei sexuale si echilibrarea sistemului hormonal la femei. Profecund, 30 capsule stimuleaza ovulatia si reduce stresul fizic si mental. Sansele sa ramai insarcinata cu Profecund sunt mari. Conform unui studiu medical realizat in Romania, 75% dintre femeile care l-au folosit au reusit sa-si atinga obiectivul.Cum se administreaza Profecund la femei Conform Profecund prospect, suplimentul poate fi utilizat zilnic, un comprimat pentru minimum trei luni. Profecund, 30 capsule se administreaza la indicatiile unui medic specialist. Profecund contine ingrediente naturale, precum extract de Maca, extract de fructul castitatii si acid folic. Cumpara acum Profecund in farmacii la un pret avantajos. Descopera oferta in farmaciile online.[article id="217"]Beneficii Profecund:•    Sustine functia sexuala la femei•    Echilibreaza sistemul hormonal•    Stimuleaza ovulatia•    Asigura necesarul de acid folic, scazand astfel riscul defectelor de tub neural•    Reduce nivelul stresului fizic si mental•    Combate simptomele premenstrualeIngrediente Profecund:•    Extract de Maca (Lepidium meyenii)•    Extract de Fructul-castitatii (V1tex agnus-castus)•    Folat (din Quatrefolic®)    Mod de administrare Profecund:Se recomanda administrarea zilnica a unui comprimat de Profecund, timp de minim 3 luni de zile sau asa cum il indica medicul specialist.

Acest produs Profecund, 30 capsule, sustinerea fertilitatii din categoria Cuplu si sex se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

181.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

ALINAN SIROP DE LINISTIRE 150ML
Gel calmant pentru curatare Psoriane, 500ml, Noreva
ACADEMIE AROMATHERAPIE LAPTE DEMACHIANT PENTRU TEN NORMAL SPRE USCAT 200ML
Gel de dus Douceur d'Amande, 1000ml, Evoluderm
Dermotis Echinaceea, 50 ml
Molekin Imuno pentru +4 ani, 12 acadele cu aroma de citrice, Zdrovit
Periuta de dinti Medium, 1 bucata, Betadent
Proteina din zer cu aroma de ciocolata AMP Gold Series 100% Whey Protein Advanced, 930g, GNC
Refalgin sirop pediatric, 150ml, Farma-Derma
chevron-right-circle