Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Mama si copilul
  4. /
  5. Igiena piele si par
  6. /
  7. Crema tratament Baby Squam...

Crema tratament Baby Squam ABCDerm, 40 ml, Bioderma

Beneficii Bioderma ABCDerm Baby Squam:Recomandat pentru dermatita seboreica pe scalp, sprancene si/sau in spatele urechilor;Hidrateaza pielea datorita actiunii emoliente a agentilor de hidratare intensiva, cum ar fi untul de Shea si glicerina;Doze optime si monitorizarea ingredientelor active; Contine doar ingrediente sigure din punct de vedere dermatologic;Toleranta foarte buna;Nu ustura ochii.Ingrediente:AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) OIL, DI-C12-13 ALKYL MALATE, ISOAMYL COCOATE, GALACTOARABINAN, BEHENYL ALCOHOL, SUCROSE STEARATE, SODIUM POLYACRYLATE, CAPRYLOYL GLYCINE, SODIUM CITRATE, XANTHAN GUM, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL. [BI 513].Mod de utilizare:Aplicati ABCDerm Babysquam pe zona afectata de dermatita seboreica (scalp, sprancene si / sau in spatele urechilor) masand usor.Se lasa sa actioneze o jumatate de ora, apoi se spala cu un sampon usor.

Acest produs Crema tratament Baby Squam ABCDerm, 40 ml, Bioderma din categoria Mama si copilul se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

46.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Intravit, 30 comprimate, OFFHEALTH
Pastă De Dinţi Pentru Dinţi Sensibili
Baton cacao cu indulcitor natural (Stevie si Erytritol), 40g, Sweeteria
VEROSLIM CEAI DE SLABIT FRUCTUL PASIUNII 60G
Natalvit, 60 comprimate, Hyllan Pharma
Luciu de buze cu efect de marire Lifter Plump 003 Pink Sting, 5.4ml, Maybelline
Aspecton Tablete pentru Gat 30 cps
Apa-gel hidratant Defence Hydra Jelly, 50ml, Bionike
CUPPER CEAI ECO ZEN BALLANCE 20PLICURI X 1.75G
chevron-right-circle