Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Vitamine si suplimente
  4. /
  5. Articulatii, oase si muschi
  6. /
  7. Genacol Original Colagen AminoLock,...

Genacol Original Colagen AminoLock, 90 capsule, Darmaplant

Genacol, 90 de capsule, pentru durerile articulareColagenul este o proteina structurala care e sintetizata in mod natural de organismul uman. Odata cu inaintarea in varsta, cantitatea de colagen produsa de organism scade, iar unele parti ale corpului au de suferit. Articulatiile sunt cele care ne dau semnale ca au nevoie de un supliment. Genacol, 90 de capsule este un remediu pentru membrele noastre, pentru a evita artrita, osteoartrita, fibromialgia, bursita, chondromalacia, sindromul de tunel carpian, tendinita ori durerile articulare.Cum ajuta Genacol capsuleGenacol, 90 de capsule contine vitamina C si cinci tipuri de colagen care imbunatatesc structura si rezistenta oaselor, ligamentelor, cartilajelor si pielii. Totodata, Genacol, 90 de capsule imbunatateste mecanismul de producere a colagenului in ficat, plamani, rinichi si in tesuturile conjunctive. Conform Genacol prospect, suplimentul alimentar reduce durerile articulare. Se administreaza trei capsule seara, la doua ore dupa cina. Descopera Genacol la pret avantajos in farmaciile online.Beneficii Genacol:Poate fi administrat in cazul urmatoarelor afectiuni: artrita, osteoartrita, fibromialgia, bursita, chondromalacia, sindrom de tunel carpian, tendinita, durere articulara, dar si pentru regenerarea si intretinerea cartilajului, ligamentelor, cresterea tonului muscular, mentinerea elasticitatii pielii;Poate fi folosit si de catre sportivii profesionisti si amatori, si a persoanelor active in general. Contine vitamina C si 5 tipuri de colagen:Colagenul de tip I - oasele, tendoanele, ligamentele si pieleaColagenul de tip II - cartilaj si corpul vitros din structura ochilorColagenul de tip III - ficat, plamani si pereti vaselor de sangeColagenul de tip IV - Rinichii si mai multe organe interneColagen de tip V – cele mai multe tesuturi conjunctive , par si placenta. Mod de administrare:cate 3 capsule seara la doua ore dupa cina; pe durata administrarii se recomanda a se consuma 6 pahare de apa pe zi.

Acest produs Genacol Original Colagen AminoLock, 90 capsule, Darmaplant din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

109.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Vopsea demi-permanenta Shinefinity Zero Lift Glaze 07/75 Raspberry Latte, 60 ml, Wella Professionals
Vopsea de par permanenta Ultra Duo Max Nr. 4.15, 200ml, Loncolor
Sampon Taiga Color Protection, 270ml, Natura Siberica
Gel de dus Délice de Karité, 500ml, Evoluderm
CO-LACTASE PICATURI ORALE 10ML
Crema antirid si fermitate H3 Derma+, 50 ml, Gerovital
Lac de unghii Hybrid Fusion H2, 10.5 ml, Andreia Professional
Kotex Tampoane absorbante Natural Normal, 8 bucati
Extract din muguri de NUC, 50 ml
chevron-right-circle