Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Creme de corp
  6. /
  7. Molicare Skin Crema pentru...

Molicare Skin Crema pentru protectia pielii 200ml

Caracteristici ale Molicare Skin crema pentru protectia pielii 200 mlCrema Molicare pentru protectia pielii contine creatina, bisabolol si hamamelis, care au calitatea de a regenera si de a calma pielea iritata, avand in acelasi timp si efect antiinflamator si antibacterian. Are la baza o formula inovatoare, fara oxid de zinc.Pentru ce se recomanda Molicare Skin crema pentru protectia pielii 200 mlAceasta crema pentru protejarea pielii ingrijeste eficient tegumentul din zona fesiera si genitala. Are rolul de a regenera si de a calma pielea iritata. Este o crema neutra din punct de vedere al pH-ului. Nu usuca pielea si are un miros placut. Formeaza un film protector transparent pe piele. Are in componenta acizi grasi esentiali, aminoacizi si ulei de migdale care sprijina refacerea pielii iritate. CUMPARA MOLICARE SKIN CREMA PENTRU PROTECTIA PIELII 200ML, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS

Acest produs Molicare Skin Crema pentru protectia pielii 200ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

40.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

MAVALA 091028 LAC AUSTIN
HYLLAN ESTROPLUS 30 COMPRIMATE FILMATE
Solutie curatare vaginala Chamomile Douche, 147ml, Eva Intima
Perie pentru descurcarea parului Safari Zebra, Wet Brush
That So Lotiune corp, bronz dinamic Gradual Tanning Moisturizer, 200ml
Ceai cu lemn dulce si menta, 17 plicuri, Yogi Tea
Jucarie Elefant cu stropitoare pentru baie 18 luni+ Albastru 40205, 1 bucata, Yookidoo
Ceai fructe de chimion D118, 20 plicuri, Fares
Secom Alive Men's Ultra 50+, pentru sanatatea barbatilor, 30 tablete
chevron-right-circle