Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Navatac - Gyno, 30 comprimate

Navatac – Gyno este eficient in reducerea starilor de greata si varsaturi la femeia gravida, dar si pentru dispepsie.Beneficii Navatac – Gyno:restabileste starea de bine in caz de greata sau voma, in special in primele saptamani de sarcinacontribuie la funtionarea normala a tractului digestivreda starea de bine in cazul raului de miscare Ingrediente Navatac – Gyno:10 mg vitamina B6 20 mg extract de ghimbir 150 mg extract de anghinare250 mg acid alginic50 mg carbonat de calciu50 mg bicarbonat de potasiu Mod de administrare Navatac – Gyno:1-2 comprimate pe zi, dupa masa. Poate fi administrat la persoanele cu intoleranta la gluten sau lactoza.

Acest produs Navatac - Gyno, 30 comprimate din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

42.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Foramen 51720 Pharma Soft Periuta de dinti
Crema contur ochi cu retinol,15ml, Puca
Suzeta FRIGG Moon latex Powder Blue, 6-18 luni, 2 bucati
Fulgi de ovaz fini fara gluten cu merisoare, goji, stafide si scortisoara Eco, 200g, Niavis
ACM NOVOPHANE DS SAMPON ANTIMATREATA 125ML
Sapun lichid cu Orhidee cu dispenser, 1000ml, Dermomed
Jucarie pentru dentitie 3-12 luni, 1 bucata, Nip
VIRUSBLOCK FORTE 20 CAPSULE
Glezniera pentru uz zilnic M, 1 bucata, Futuro
chevron-right-circle