Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Vitamine si suplimente
  4. /
  5. ORL
  6. /
  7. Acustivum spray auricular, 20...

Acustivum spray auricular, 20 ml

Beneficiile utilizarii Acustivum spray auricular:faciliteaza dizolvarea si eliminarea dopurilor de ceara existente;impiedica formarea dopurilor de ceara;contribuie la mentinerea igienei canalului auditiv. Ingrediente Acustivum spray auricular:Ulei de floarea soarelui, ulei de migdale dulci, parafina lichida, ulei de masline, ulei de jojoba, polisorbat 80, tocoferol (vitamina E), palmitat de scorbil (vitamina C), acid ascorbic (vitamina C), acid citric.Mod de utilizare Acustivum spray auricular:Copii si sugari de la 6 luni - o pulverizare in canalul auditiv extern.Adulti - 1 - 2 pulverizari in canalul auditiv extern.Pentru dizolvarea dopurilor de ceara, utilizati de 3 - 5 ori pe zi, pana la dizolvarea reziduurilor de ceara.Pentru utilizarea profilactica si igiena urechii, utilizati de 1 - 2 ori pe saptamana pentru prevenirea aparitiei blocajelor datorate dopurilor.Dizolvarea dopurilor de ceara:utilizati de 3-5 ori pe zi, pana la dizolvarea rezidurilor de ceara.Utilizare profilactica si igiena urechii:utilizati 1-2 ori pe saptamana pentru prevenirea aparitiei blocajelor datorate dopurilor de urechi;utilizati inainte de baie, pentru a preveni retinerea apei in ureche.Nu este nevoie sa clatiti canalul auditiv dupa ce ati utilizat produsul.Dupa utilizare, varful aplicatorului trebuie spalat sub jet de apa si uscat delicat.

Acest produs Acustivum spray auricular, 20 ml din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

34.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Natural Colors Quartzo 365 de purtari 2 lentile/cutie
Aspirator nazal Comfort 2 pentru +0 luni, 1 bucata, Baby Nova
LACTOFLORA PROREGULAR 10 CAPSULE
Jucarie de plus Elefant cu Suzeta Ultra Soft 0-6 luni, 1 bucata, Philips Avent
Fluid nuantator Triasorb SPF50+, 50ml, Avene
Crema de noapte anti-rid pentru toate tipurile de ten Merveillance Lift, 50ml, Nuxe
Serum anti-aging cu vitamina C, 30ml, Transparent Lab
Crema energizanta ultrahidratanta GinZing, 50ml, Origins
Yogi Tea Ceai negru, 17 plicuri
chevron-right-circle