Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Salviasept spray, 20 ml

Beneficii Salviasept spray:Poate fi utilizat supllimentar pentru tratamentul:Amigdalitei;Inflamatiei gatului;Inflamatiei mucoasei cavitatii bucale;Dupa indepartarea amigdalelor.Ingrediente Salviasept spray:Extract de salvie – proprietati antiinflamatoare; imbunatateste starea mucoaselor Nanoparticule de argint ( 10 ppm/5 ppm) – efect antibacterian, reduc dezvoltarea microorganismelorExtract uscat de lichen islandez – creeaza un strat protector impotriva factorilor externi.Mod de utilizare Salviasept spray:Se pulverizeaza 3-4 doze de 3-4 ori pe zi; perioada de utilizare nu trebuie sa depaseasca 7 zile.

Acest produs Salviasept spray, 20 ml din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

20.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Orteza pentru glezna cu suport din silicon M, 1 bucata, Orthomed
Durex Prezervative Pleasure Me, 12 bucati
Vopsea de par permanenta 7G Golden Blonde, 170 ml, Naturtint
Rulou din porumb umplut cu crema de cocos, 18g, Alaska
Blush Crush! 20 - Deep Rose, 5g, Essence
Ceai Concentrare, 20 plicuri, Fares
Sapun pulbere pentru imbaierea picioarelor 400 g, Efasit
Herbagetica Alergy Stem x 60 Capsule
Immunity Forte Glukan, 30 capsule
chevron-right-circle