Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Crema Hyalo4 Start, 30 g, Fidia Farmaceutici

Beneficii:Unguent fluid care ajuta la inlaturarea activa, continua si selectiva a resturilor de tesut devitalizat sau necrotic ce impiedica vindecarea;Protejeaza tesutul viabil sau nou format;Creeaza mediul optim in care vindecarea este accelerata;Mentine nivelul optim de hidratare a ranii.Mod de utilizare:Se dezinfecteaza rana si apoi se curata cu ser fiziologic;Se aplica unguentul in strat de 2 mm grosime pe toata suprafata ranii;Se acopera cu un pansament steril si cu un bandaj pentru asigurarea unui contact adecvat.

Acest produs Crema Hyalo4 Start, 30 g, Fidia Farmaceutici din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

56.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Scutece-chilotel de noapte Night Pants Marimea 6 pentru 15+ kg, 19 bucati, Pampers
Vibrator anal LoveHoney, MonAmi
Faith in Nature Balsam natural detoxifiant cu alge marine si citrice, 400 ml
Balsam de buze Glow Ritual 001 Coral Water, 3.5g, Tocobo
Extract de armurariu, 60 capsule, AdNatura
Creatina pulbere Maximum Krea-Genic, 554g, Weider
Lipo3 cu vitamina E, ceramide, acizi grasi si fitosteroli Vea, 50ml, Hulka
Bautura Drink D Vanilie, 4 x 200ml, Nutricomp
REMEDIA RELAXIREM CARDIO 30 COMPRIMATE FILMATE
chevron-right-circle