Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

TIS PsoriTIS sampon cu uree , 100ml

BeneficiiExtractul de ghimpe activeaza microcirculatia la nivelul radacinii firului de par;Extractul de germeni de grau, cu rol nutritiv, hraneste firul de par si scalpul datorita continutului bogat in proteine naturale;Are o baza de spalare blanda, fara sa irite pielea sensibila;Principii active: uree 10%, extracte din plante (germeni de grâu, ghimpe).Ingrediente: Aqua, sodium laureth sulfate, urea, polyquaternium-7, cocamidopropyl betaine, cocamide dea, coco-glucoside, glyceryl oleate, glyceryl stearate, glycerin, Avena sativa kernel extract (ovaz), sodium lactate, ceteareth-20, sodium chloride, Tagetes erecta flower extract (craite), Ruscus aculeatus root extract (ghimpe), Alchillea millefolium extract (cada-soricelului), Triticum vulgare germ extract 9germeni de grau), methylparaben, lactic acid.Mod de utilizare:Se aplica pe parul umed, se maseaza bine pielea capului timp de 5 min; apoi se clateste cu apa calda din abundenta.

Acest produs TIS PsoriTIS sampon cu uree , 100ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

15.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Rame ochelari de vedere barbati Carrera 326 807
NASODREN SPRAY NAZAL 50MG
Ochelari de soare unisex Justin Ray-Ban RB4165 622/6Q
Probiotice caramele cu fibre Soft Chews with Fiber, 30 caramele, GNC
ImmunoHelp, 45 capsule, Zenyth
Sebamed Sensitive Skin, Crema dermatologica hidratanta cu vitamina E, pentru fata, 75 ml
Suzeta din latex cu tetina rotunda 0 luni+ Colour Olive, 1 bucata, Bibs
Fond de ten corector fluid rezistenta 16h SPF28 ten normal sau uscat Dermablend 15, 30ml, Vichy
Unt de corp exfoliant cu sare de la Marea Moarta, 220 g, Ahava
chevron-right-circle