Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Ceai cu fructe de padure x 75 g FAR

Acest ceai este ideal pentru momentele de relaxare, oferind o aroma ca o explozie de fructe dulci-acrisoare, gata sa te incante.Beneficiile utilizarii:        este un ceai savuros si sanatos;Ingrediente:        amestec de fructe de padure in proportie variabila de minim 46% (aronia, coacaze, macese, zmeura, afine, mure);        flori de hibiscus;        mere;        arome.Mod de administrare:Peste 1 – 2 lingurite de amestec se toarna 200 ml de apa clocotita. Se lasa 10 minute inainte de a fi consumat.

Acest produs Ceai cu fructe de padure x 75 g FAR din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

9.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

ACADEMIE DERMACTE TRATAMENT PENTRU UMPLERE RIDURI 15ML
Crema protectie solara cu vitamine si SPF 50 PA++++, 50g, Medi-Peel
Flora Equilibrium Nancare, 20 plicuri, Nestle
Maternea Balsam de mameloane calmant si protector, 20ml
Pensula de make-up blending Deluxe Soft Vegan 905, 1 bucata, Cupio
Cymbio Ecol, 10 capsule, Sanience
Kit biberoane nou nascut ONL fete + 0 luni Calut de Mare Albastru, Tommee Tippee
Pasta de dinti cu aroma de anason si menta Anise Mint Marvis, 85ml, Ludovico Martelli
Granola cu caju banane caise, 300g, Ohvaz
chevron-right-circle