Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

GNC Coenzima Q-10 200 mg, 30 comprimate Softgel

Beneficii:       CoQ-10 este un important antioxidant cardiovascular ce sustine sanatatea inimii;       Ajuta la refacerea rezervelor de CoQ-10 reduse din cauza administrarii de statine^;       Contine 200 mg de Coenzima Q-10 (naturala) per capsula;       Coenzima Q-10 protejeaza organismul de actiunea nociva a radicalilor liberi ce pot distruge celulele sanatoase;       GNC CoQ-10 poate fi potrivita si pentru dietele restrictive, deoarece nu contine zahar, amidon, sodiu, grau, gluten, porumb sau lactate.       Fabricata fara arome artificiale, coloranti artificiali sau conservanti;       Se administreaza usor, una pana la doua capsule pe zi, dupa masa.  ^ Medicamentele pe baza de statine pot reduce nivelurile naturale de CoQ-10 din organism. Suplimentarea cu CoQ-10 ajuta la refacerea nivelurilor naturale de CoQ-10 din organism.*Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.GNC Coenzima Q-10 200 mg Mod de administrare: Ca supliment alimentar, administrati 1-2 capsule gelatinoase pe zi dupa masa.Portie de servire: 1 capsula gelatinoasaPortii per flacon: 30Compozitie / portieCantitate%VNR Coenzima Q-10 (naturala)200 mg**Valoarea nutritionala de referinta  nu este stabilita.Alte ingrediente: ulei din boabe de soia, gelatina, glicerina, lecitina din soia, clorofila (colorant), dioxid de titan (inalbitor mineral).Atentionari: A se consulta un medic specialist inainte de a utiliza acest produs in caz de sarcina, alaptare, daca urmati un tratament medicamentos sau aveti o afectiune medicala. Intrerupeti administrarea cu doua saptamani inaintea oricarei interventii chirurgicale. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.Nu contine: zahar, amidon, arome artificiale, sodiu, grau, gluten, porumb, lactate.Conditii de pastrare: In flaconul original, la loc uscat si racoros.Termen de valabilitate: Vezi data mentionata pe ambalaj.Producator: General Nutrition Corp. Pittsburgh, PA 15222, USA. 

Acest produs GNC Coenzima Q-10 200 mg, 30 comprimate Softgel din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

259.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Toner Relief Cica, 300ml, Tenzero
Apa de gura cu salvie si argila GennaDent, 45ml, VivaNatura
Crema de noapte Melascreen, 50 ml, Lab Ducray
Ser zilnic cu vitamina C Multi Correxion Revive + Glow, 30ml, Roc
Instant BCAA Pineapple Peach, 300g, Vitabolic
Serum pentru stimularea cresterii parului, 118ml, Sabio
Gum Ceara pentru aparat ortodontic
Rame ochelari de vedere copii Polarizen F310 C13
Detrical 4000, 60 comprimate
chevron-right-circle