Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Sampon
  6. /
  7. Sebamed Sensitive Skin, sampon...

Sebamed Sensitive Skin, sampon dermatologic hidratant pentru utilizare zilnica, 200ml

Proteina de soia hidrolizata regleaza echilibrul de hidratare a parului si a scalpului. Valoarea pH-ului 5.5 regenereaza si intareste invelisul acid al pielii care reprezinta bariera protectoare naturala a acesteia si protejeaza parul de actiunea factorilor externi nocivi, facandu-l sanatos si natural frumos.Beneficii Sebamed Sensitive Skin, sampon pentru utilizare zilnica:Efectul este vizibil inca dupa prima spalare;Complexul vegetal regenerant cu eficienta ridicata intareste chiar si parul puternic deteriorat de la vopsire si ondulare, facandu-l din nou stralucitor si elastic;Testat dermatologic.Mod de administrare Sebamed Sensitive Skin, sampon pentru utilizare zilnica:Udati parul, puneti o cantitate mica de sampon in palme si masati delicat parul si scalpul. Clatiti cu apa din abundenta. Repetati daca este necesar.Ingrediente Sebamed Sensitive Skin, sampon pentru utilizare zilnica:Aqua, disodium laureth sulfosuccinate, sodium C14-16 olefin sulfonate, sodium laureth sulfate, laureth-2, coco glucoside, glyceryl oleate, sodium PCA, hydrolyzed soy protein, hydroxypropyl guar, hydroxypropyltrimonium chloride, laurdimonium hydroxypropyl, hydrolyzed wheat protein, palmitoyl hydrolyzed wheat amino acids, hydrolyzed wheat protein, glycerin, sodium lactate, parfum, ethoxydiglycol, butyl paraben, ethylparaben, isobutylparaben, methylparaben, phenoxyethanol, propylparaben, sorbic acid.

Acest produs Sebamed Sensitive Skin, sampon dermatologic hidratant pentru utilizare zilnica, 200ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

35.52 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Dacia Plant Ingerasul Imunostimulent sirop x 200 ml
Crema intensiva pentru ochi cu SPF15 Opti-Capilair N, 15ml, Pharmaceris
Pachet Multi-Masker, Peter Thomas Roth
Spuma de curatare Gentle Foam Cleanser Feel Soft, 200ml, Dr.Grandel
Ceai eco pentru alaptare, 20 plicuri, 40 g, Neuners
Ochelari de soare unisex Ray-Ban RB4398 901/31
Pasta de dinti medicinala White Repair, 75ml, Lacalut
Migdale, 100g, SanoVita
SinuSilv atomizor nazal cu argint coloidal 40ppm, 100ml, Alchemy
chevron-right-circle