Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Isis - Teen Derm K, 30ml

Beneficii Isis - Teen Derm K:TEEN DERM® K, gel-crema pentru imperfectiuni moderat-usoare ajuta la eliminarea cosurilor si a punctelor negre.Complex inovativ α-PURE® (glucoza, xilitol natural, 5 α avocuta, extract de boswelia, acid salicylic) este bogat in ingrediente active sebo-reglatoare, astringente, purificatoare si calmante.Imperfectiunile sunt vizibil reduse.Piele curata si revigorata.Textura usoara si non-grasa pentru un aspect mat. Eficienta dovedita clinic. 0% PARABENI • 0% FENOXYETANOL • NON COMEDOGENIC. TESTAT SUB CONTROL DERMATOLOGICMod de utilizare Isis - Teen Derm K:Aplicati pe pielea curata si uscata pe intreaga fata si gat, in fiecare dimineata si/sau seara. Evitati contactul cu ochii.

Acest produs Isis - Teen Derm K, 30ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

47.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

LIERAC PREMIUM CREMA HRANITOARE ANTIAGING 50ML
Fiola antioxidanta, 2ml, Slowcell
AVENE APA TERMALA SPRAY 50ML
ALWAYS ULTRA SUPER PLUS ABSORBANTE 8BUC
KISTINOX FORTE 20 COMPRIMATE
Rezerva sapun lichid Verbina, 1000ml, L'Occitane
Noah Spray natural pentru protectia culorii cu fitoceramide de floarea soarelui (1.16), 150 ml
Ruj Matte Rose Kiss, 3ml, Cupio
Ducray Kelual Emulsie pentru piele cu scuame, 50ml
chevron-right-circle