Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Miradent gel de curatat limba 50 ml

Miradent gel de curatat limba 50 ml, formula fara alcool. Beneficii:        Ingrijeste cavitatea bucala         Asigura o respiratie proaspata de lunga durata        Ideal pentru ingrijirea limbii de zi cu zi Mod de utilizare:        Aplicati pe periura de curatat limba o cantitate mica de gel apoi distribuiti-l cu grija pe toata suprafata. Curatarea se face din spate inspre fata cu grija.        Pentru prospetime de lunga durata puteti pune o picatura de gel pe limba distribuind-o in toata gura

Acest produs Miradent gel de curatat limba 50 ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

25.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Bio Acerola, 60 capsule, Zenyth
GUM PERII INTERDENTARE TRAV-LER 0.8MM ROSU 6BUC
Pampers Scutece Harmonie Marimea 3, 6-10kg, 22 bucati
Prevomit pentru +3 ani, 60 jeleuri cu aroma capsuni, Zdrovit
Vopsea de par My Color Elixir, Light Brown Natural Gold N5.03, 155 ml, Apivita
Cremǎ Alpin Pentru Față Spf 30 Sun
Suzeta din silicon rotunda nr.2 cu model, 1 bucata, Wee Baby
Crema hidratanta cu afine, 10g, Frudia
Fibre din seminte de canepa Breakfast Detox, 300g, Canah
chevron-right-circle