Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Vitamine si suplimente
  4. /
  5. Tensiunea arteriala
  6. /
  7. Cosmopharm Premium Nattokinaza Serrapeptaza,...

Cosmopharm Premium Nattokinaza Serrapeptaza, 30 capsule

Beneficii Cosmo Nattokinaza serrapeptaza:contribuie la mentinerea sanatatii sistemului cardiovascular;impiedica formarea cheagurilor de sange si a placii arteriale;contribuie la scaderea colesterolului rau LDL si la cresterea colesterolului bun HDL;mentine presiunea arteriala la un nivel normal;reduce inflamatiile de la nivelul nasului, gatului si urechilor;favorizeaza eliminarea mucusului la nivelul cailor aeriene si a sinusurilor;ajuta la inlaturarea cicatricilor;reduce durerea si inflamatia in cazul diverselor leziuni;ajuta la diminuarea vanatailor si umflaturilor;contribuie la amplificarea actiunii specifice a antibioticelor.Ingrediente Cosmo Nattokinaza serrapeptaza:Nattokinaza                   150 mg;(furnizand 3000 UF)Serrapeptaza                  30 mg.(furnizand 3000 UF)Mod de administrare Cosmo Nattokinaza serrapeptaza:1 capsula de Nattokinaza Serrapeptaza pe zi, pe stomacul gol sau conform recomandarii specialistului.Precautii / Atentionari Cosmo Nattokinaza serrapeptaza:Cereti acordul medicului in administrarea suplimentului alimentar Nattokinaza Serrapeptaza, in cazul in care:sunteti insarcinata sau alaptati;urmati tratament cu anticoagulante.

Acest produs Cosmopharm Premium Nattokinaza Serrapeptaza, 30 capsule din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

84.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Tinctura de brusture, 50ml, Dacia Plant
Sampon Split Hair Miracle pentru par deteriorat si varfuri despicate, 250ml, Gliss
Simbiflora Complex 10 capsule Nutriensa
Crema de noapte Retinal & Peptides Repair, 50ml, Allies Of Skin
Fructe uscate de Aronia Bio, 200g, Aronia Original
URIAGE Bariesun Brume Thermale Spray autobronzant, 100ml
Baton fara zahar cu muesli si lime, 30g, Diablo
Gel de curatare pentru piele sensibila sau uscata bebelusi copii si adulti Lipikar, 400ml, La Roche-Posay
Fiola Collagen Boost, 1 fiola x 2 ml, La Cabine
chevron-right-circle