Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

POLYGEMMA nr. 14 Articulatii, 50 ml

Beneficii:menţine flexibile articulaţiile până la vârste înaintate, trebuie păstrată sau redobândită sănătatea ţesuturilor conjunctive, îmbunătăţind funcţia articulaţiei, evitând sau atenuând durerea şi inflamaţia. antiinflamatoare, depurativă - o mai bună eliminare a acidului uric şi ureei, a căror depunere la nivel articular duce la rigidizarea lor.Ingrediente:Combinaţie de extracte gemoterapice din muguri de Frasin şi muguri de Jneapăn, sevă de Mesteacăn şi scoarţă de SalcieMod de administrare: se administrează câte 2 ml de 2 ori pe zi, dimineaţa şi la prânz, înainte de mese, diluaţi în puţină apă - cure de 1-2 luni, repetate la nevoie, realizându-se o detoxifiere la nivel articular şi renal.

Acest produs POLYGEMMA nr. 14 Articulatii, 50 ml din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

35.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Citrat de magneziu 550MG, 90 capsule, Bioroots
Asepta Ecrinal lac stralucitor,10 ml
Rame ochelari de vedere dama Lucetti 8425 C1
Laridep spray oral 30ml Dr. Phyto
Scrub de corp cu aroma de cafea si capsusi, 200g, Nacomi
Sampon Head & Hair Heal, 350ml, Maria Nila
Deodorant roll-on Original, 50 ml, Borotalco
Cereale cu secara si bilute de cacao Speedy Bio, 200g, Milzu
Desert fara zahar din banane, capsuni si menta +6 luni, 2 x 130g, BabyBio
chevron-right-circle