Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Vitamine si suplimente
  4. /
  5. Ceaiuri si tincturi
  6. /
  7. Extract Concentrat din mladite...

Extract Concentrat din mladite de MERISOR, 15 ml

Ingrediente:Extractul gemoterapic este obţinut din muguri proaspeţi de *Merişor (Vaccinium vitis idaea), prelucraţi conform reţetei farmaceutice de macerat glicerinic. Conţine alcool etilic de cereale 18 % vol.Beneficii:Aparat digestiv: ajută la regalarea tranzitului intestinal (atât în caz de constipaţie, cât şi în caz de diaree) şi a florei intestinale; poate reduce infecţiile şi inflamaţia de la nivelul intestinului;Căi urinare inferioare: ameliorarea simptomelor din infecţii ale tractului urinar inferior;Aparat oste-articular: ajută la creşterea mobilităţii articulare la vârste înaintate şi echilibrează metabolismul foso-calcic la nivelul oaselor.Mod de administrare: flacon de 15 ml cu  dop cu pipetă de sticlă internăAdulţi şi copii peste 7 ani: în general, câte 6 picături, în puţină apă, de 2 ori pe zi, înainte de mese.La copii între 2 şi 7 ani: în general, câte 3 picături, în puţină apă, de 2 ori pe zi, înainte de mese.

Acest produs Extract Concentrat din mladite de MERISOR, 15 ml din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

41.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Plasturi rezistenti la apa, 20 bucati, Septona
Nufăr Dezinfectant Universal Fără Clor 3 L
Ceai Glicemonorm Forte, 50g, Dacia Plant
Gel spalare pentru piele cu roseata si scuame H3 Derma+, 150ml, Gerovital
Doppelherz System Kollagen Beauty Plus Par + Piele + Tesut Conjunctiv 20 Flacoane + 10 Flacoane Cadou
ORGANIC INDIA Ashwagandha Pulbere Rezistenta la stres si Tonic Adaptogenic, 100g
Crema hidratanta cu colagen si SPF10 MineralActiv, 50ml, AslaVital
Tensiometru automat pentru brat X1, Rossmax
Spray deodorant pentru picioare, 150ml, Babaria
chevron-right-circle