Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Dispozitive Medicale
  4. /
  5. Bandaje si fese
  6. /
  7. Hartmann DermaPlast Active Coolfix...

Hartmann DermaPlast Active Coolfix Fasa elastica cu efect de racire

Hartmann DermaPlast Active Coolfix Fasa elastica cu efect de racire se aplica local, pe zona afectata pe care o raceste, diminuand senzatia de durere si permite grabirea procesului de recuperare. Efectul de racire este imediat si dureaza doua ore.Caracteristici Are un efect imediat de racire, care dureaza aproximativ 2 ore. Este disponibil la bucata, avand dimensiunea de 6 cm x 4 m (lungime in extensie).De retinut: A nu se aplica pe rani deschise, piele vatamata, sau in apropierea ochilor si a mucoaselor.Indicatii terapeutice- efect de racire dupa contuzii, intinderi, elongatii sau entorse.Contraindicatii- Hartmann DermaPlast Active Coolfix nu se recomanda a fi aplicat pe piele vatamata, rani deschise ori in apropierea mucoaselor si a ochilor.Dimensiune: 6 cm x 4 m (lungime in extensie). CUMPARA HARTMANN DERMAPLAST ACTIVE COOLFIX FASA ELASTICA CU EFECT DE RACIRE, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS

Acest produs Hartmann DermaPlast Active Coolfix Fasa elastica cu efect de racire din categoria Dispozitive Medicale se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

21.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

ZDROVIT PROCTINUM SUPOZITOARE 10BUC + SERVETELE UMEDE 72BUC CADOU
Calcein D3x 30plc.
3M FUTURO GENUNCHIERA CU STABILIZATOR DUAL MARIME M 36.5-43CM
Urimil Plus 30cps
ArtroSuport colagen portocala, 14 plicuri, Naturalis
Complex B100, 90 tablete, COS Laboratories
Spray cu albastru metil Mentosan Azzuro, 50ml, Adya Green Pharma
DACIA PLANT Pasta Macese fara zahar, 360g
Jucarie din plus 17cm Gaina Litle Farm, 1 bucata, Little Dutch
chevron-right-circle