Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Vitamine si suplimente
  4. /
  5. Ingrijirea ochilor
  6. /
  7. Systane Ultra Picaturi oftalmice...

Systane Ultra Picaturi oftalmice lubrifiante, 30 unidoze* 0.7ml

Beneficii Systane Ultra Picaturi oftalmice lubrifiante:Perfect pentru ochii uscati;Hidratare puternica;Ameliorare rapida, de lunga durata;Pentru eliberarea temporara a senzatiei de arsura si iritatie provocata de ochiul uscat;Contine un sistem polimeric unic cu efect lubrifiant si de gelificare care este formulat pentru a se adapta pH-ului individual al filmului lacrimal al fiecarui pacient.Ingrediente Systane Ultra Picaturi oftalmice lubrifiante:Polietilen glicol 400 0,4%;Propilen glicol 0,3%;Este o solutie sterila ce contine polietilenglicol 400, propilenglicol, hidroxipropil guar, sorbitol, aminometilpropanol, acid boric, clorura de potasiu si clorura de sodiu.Mod de administrare Systane Ultra Picaturi oftalmice lubrifiante:Systane unidoza se poate utiliza ori de cate ori este nevoie, pe parcursul zilei.Rasuciti capatul flaconului unidoza, administrati picaturile in ochi si clipiti. Daca purtati lentile de contact folositi picaturile inainte de introducerea acestora.Aruncati flaconul dupa utilizare.

Acest produs Systane Ultra Picaturi oftalmice lubrifiante, 30 unidoze* 0.7ml din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

60.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

STRATACEL GEL 20G
Balsam pentru netezirea firelor rebele Frizz Ease Brazilian Sleek, 250 ml, John Frieda
Jeleuri gumate cu aroma de zmeura fara zahar si fara gluten, 100g, Debron
PlantExtrakt DentoSept Mini spray, 30ml
Ceai verde Jasmin 20 plicuri, 30g, Dennree
Crema-gel hidratant 100h Moisture Surge, 50ml, Clinique
Burete exfoliant mare pentru corp Bath & Body, 1 bucata, Cleanlogic
Magneziu Calciu D3, 30 comprimate, Doppelherz
Crema pentru zona ochilor Hyaluronic HA+ Eye Zone, 15ml, PFC Cosmetics
chevron-right-circle