Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Extract din mladite de IARBA NEAGRA, 50 ml

Nivele de actiune: aparat genito-urinar.Extractul gemoterapic este obtinut din mladite proaspete de *Iarba neagra (Calluna vulgaris), prelucrate conform retetei farmaceutice de macerat glicerinic.Contine alcool etilic de cereale 33% vol.* Planta recoltata ecologic.Certificare ecologica EcoInspect Ro-008.Recomandari principale:Aparat urinar: poate reduce starile inflamatorii de la nivelul cailor urinare; ajuta la eliminarea calculilor renali.Propuneri de asocieri cu alte produse gemoterapice:in stari inflamatorii de la nivelul cailor urinare, cu Extract din mladite de Merisor - Vaccinium vitis idaea MG=D1 - poate duce la scaderea riscului de recidiva;in leucoree, cu Extract din muguri de Nuc - Juglans regia MG=D1 si Extract din muguri de Arin negru - Alnus glutinosa MG=D1.Observatie: propunerile de asocieri de gemoterapice sunt orientative si nu exclud si alte posibilitati de asociere de produse, adaptate la necesitatile specifice fiecarei persoane.Modul de administrare:Adulti si copii peste 7 ani: in general, cate 1-2 ml, in putina apa, de 3 ori pe zi, inainte de mese.La copii intre 2 si 7 ani: in general, cate 15 - 20 picaturi, in putina apa, de 3 ori pe zi, inainte de mese.1 ml = aproximativ 25 de picaturi.In cazul asocierii cu alte extracte gemoterapice, se va administra o data pe zi, 2-3 ml, in putina apa, inainte de masa.Durata administrarii poate varia intre 1-3 luni de zile. Se poate repeta administrarea dupa 1 sau 2 luni de pauza.Nu se cunosc reactii adverse sau contraindicatii.

Acest produs Extract din mladite de IARBA NEAGRA, 50 ml din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

30.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

ORAL B PERIUTA ELECTRICA D100 FROZEN
Perie de par mare ovala din lemn cu peri micsti, 1 bucata, Parsa Beauty
PAMPERS PREMIUM CARE NEWBORN SCUTECE 26 BUCATI MARIMEA 1
Babymoov Set pentru ingrijire, 9 piese
Blender marmorat LOV.U, 1 bucata, Parsa
Spirale ecologice cu linte rosie si in auriu, 250g, Niavis
Rame ochelari de vedere barbati Carrera 4413 08A
Vopsea de par pentru barbati Nr.20 Chestnut, 35ml, Petrole Hahn
Always duo pack ultra fresh (18) new
chevron-right-circle