Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Aleze TENA Bed Normal 60x90cm x 30 buc

Beneficii:strat exterior din polietilena ce impiedica lichidul sa intre in contact cu alte suprafete;ofera o protectie fiabila pentru pat si mobilier, impotriva pierderilor necontrolate de urina;suprafata textila delicata in contact cu pielea;sunt confectionate dintr-un material confortabil care este testat dermatologic;este umplut cu particule de rabsorbent care mentine lichidele in interior si suprafata uscata;se recomanda pacientilor cu incontinenta si/sau imobilizati la pat.Testat dermatologic

Acest produs Aleze TENA Bed Normal 60x90cm x 30 buc din categoria Dispozitive Medicale se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

49.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

VICHY Deodorant Antiperspirant fara alcool, eficacitate 48h, 125 ml
INFANT UNO UNILOX BABY SIROP 100ML
Ceai detoxifiant x 20 pl. FAR
Ampoule cu Q10, 20ml, The Potions
Hepalive pentru sanatatea ficatului si probleme digestive, 250ml, Marnys
Exfoliant de corp Gentleman, 500ml, Sabon
Sanohepatic DIGESTIE, 60 comprimate, Zdrovit
Suzeta fosforescenta din latex cu tentina rotunda pentru +0 luni Colour Glow Dark Oak, 1 bucata, Bibs
Gel de dus si sampon bio cu fructe de padure, 250ml, Coslys
chevron-right-circle