Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Masti Cosmetice
  6. /
  7. Skin Republic Masca coreeana...

Skin Republic Masca coreeana de fata Peel-Off cu Carbune, 25ml

Masca coreeana de fata Peel-Off cu Carbune, Skin Republic Această mască cu cărbune bogată în minerale combină beneficiile purifiante ale cărbunelui cu proprietățile de curățare ale măștii peel-off, pentru un ten curat și luminos.Caracteristici și beneficii Masca coreeana de fata Peel-Off cu Carbune, Skin Republic• Îndepărtează punctele negre și impuritățile din pori• Exfoliază și conferă luminozitate tenului• Redefinește structura pielii pentru o piele ultra-catifelatăRecomandare de utilizare Masca coreeana de fata Peel-Off cu Carbune, Skin RepublicMasca aceasta chiar exfoliază. Aplicați o dată pe săptămână în prima lună, iar apoi, doar când este nevoie.Sfat expertPentru cele mai bune rezultate, aplicați apoi masca cu Acid Hialuronic pentru a hidrata pielea în profunzime.

Acest produs Skin Republic Masca coreeana de fata Peel-Off cu Carbune, 25ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

24.5 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Prostagood 60 comprimate
Fares Hepatocol Ceai 20 plicuri
Pasta de dinti Complete Protection Whitening, 75ml, Parodontax
Ulei esential de busuioc (ocimum basilicum oil), 10ml, Sabio
HARTMANN OMNIPLAST PLASTURE ROLA SUPORT TEXTIL 2.5CM X 5M X 1BUC
MINUNINO TUSE SI EXPECTORATIE SIROP COACAZE 100ML
Gel de dus hipoalergenic pentru bebelusi, 300ml, OnlyBio
Rame ochelari de vedere dama Vogue VO5517B W44
ACC 200 mg lamaie si miere 20 plicuri Sandoz
chevron-right-circle