Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Alevia Ceai de paducel cu flori, 50 g

CompozitieFrunze cu flori de Paducel (Crataegus monogyna) 100%.Mod de preparare: Infuzie din 1 lingurita de planta la o cana cu apa clocotita, se lasa acoperit 5 - 7 minute.Mod de utilizare2 - 3 cani pe parcursul zilei si 1 cana seara, inainte de culcare. Pentru rezultate optime, durata curei trebuie sa fie de minimum 6 luni pe an.Recomandari Sustine sanatatea sistemului cardiovascular;Ajuta la mentinerea tensiunii arteriale normale;Adjuvant in caz de insuficienta cardiaca, angina pectorala, hipertensiune si tulburari cardiace;Benefic in caz de aritmii si palpitatii;Contribuie la reducerea tensiunilor nervoase;Tulburari cardiace, palpitatii, ischemii, hipertensiune, angina pectorala.

Acest produs Alevia Ceai de paducel cu flori, 50 g din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

6.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Vopsea de par vegana fara amoniac Blond intens 7.0, 150ml, Neva Naturalis
ACM MOLUTREX SOLUTIE 3ML
Balsam de buze cu unt de cacao, 4.5g, Korres
Paste din orez fara gluten, 400g, Probios
Ulei de corp cu particule stralucitoare Huile Prodigieuse, 50ml, Nuxe
Crema contur ochi Excellage, 15ml, Institut Esthederm
ARIUL 7 Days masca servetel Apa de Bambus, 20 g
Help 4 Brain, 30 comprimate, Zdrovit
Ulei de cuticule Lab Macadamia, 10.5 ml, Andreia Professional
chevron-right-circle