Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Vitamine si suplimente
  4. /
  5. Unguente din plante
  6. /
  7. Alevia Balsam gheara diavolului,...

Alevia Balsam gheara diavolului, 250 g

CompozitieExtract din radacini de Gheara diavolului.Mod de utilizareSe aplica zilnic pe zona dorita, masand usor pana la patrunderea in piele.Efecte benefice asupra organismuluiReduce durerea localizata la nivelul articulatiilor;Diminueaza senzatia de intepenire a articulatiei genunchiului si a incheieturilor;Are efect pozitiv in cazurile de suprasolicitare a articulatiilor;Amelioreaza simptomele precoce ale afectarii articulatiilor membrelor si a coloanei vertebrale;Contribuie la mentinerea sanatatii muschilor si a sistemului osos;Ingrijirea pielii. Recomandat ca adjuvant in:Inflamatii la nivel muscular si osteoarticular;Febra musculara;Artrita, artroza, osteoartrita, poliartrita, spondiloza, coxartroza, tratamentul gutei.

Acest produs Alevia Balsam gheara diavolului, 250 g din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

17.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Balsam pentru buze Zmeura, 4.8g, Yves Rocher
Humer Spray Nazal Copii, 150 ml
Rame ochelari de vedere dama Ana Hickmann AH6549 A01
Sapun lichid spuma, acid hialuronic, 300ml, Gerovital
Calm Your Mind 60 jeleuri gumate Secom
Prezervative Intense Orgasmic, 10 bucati, Durex
Gel de dus Migdale, 450ml, Dermomed
Crema exfolianta cu ananas, 50ml, Sense of Nature
ABOCA GRINTUSS PEDIATRIC SIROP POLIRESIN 180G
chevron-right-circle