Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Vitamine si suplimente
  4. /
  5. Durere in gat
  6. /
  7. Salviasept Acut fara zahar,...

Salviasept Acut fara zahar, 12 comprimate

Beneficii Salviasept Acut fara zahar:Sprijina tratamentul afectiunilor inflamatorii ale gatului cauzate de infectii bacteriene si virale.Ingredientele din compozitie imbraca mucoasa gatului cu un film protector iar nanoparticulele de argint reduc dezvoltarea microorganismelor.Amelioreaza iritatia gatului asociata cu faringita, manifestata prin durere, senzatie de arsura, uscaciune si dificultati la inghitire.Actioneaza ca o bariera impotriva efectelor nocive ale factorilor externi (aer uscat si rece).Ajuta la hidratarea si reimprospatarea mucoasei cavitatii bucale. Ingrediente Salviasept Acut fara zahar:Extract uscat de lichen islandez 4:1 (Cetraria islandica)Extract moale de salvie 2,5-3,5:1Miere, ulei de salvieArgint coloidal, ulei de eucalipt, mentolMod de administrare Salviasept Acut fara zahar: 3 comprimate de supt pe zi. Perioada de administrare nu ar trebui sa depaseasca 7 zile.

Acest produs Salviasept Acut fara zahar, 12 comprimate din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

20.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Clearblue test de sarcina cu detectare rapida
Alinan happy drink, 20 plicuri
Creion decongestionant nazal Sport Inhaler, 2ml, Starbalm
Pachet Perfection VIP Program, Miracletox
Tinctura de branca ursului, 200ml, Dorel Plant
Mezym Forte 20000 250mg x 20 comprimate filmate gastrorezistente
Ochelari de soare dama Polarizen AT8434 C3
Masca tip servetel cu Coenzima Q10, 25ml, Pax Moly
Gel cu aloe vera DermoTIS, 100ml, Tis Farmaceutic
chevron-right-circle