Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Sinosun, 120 ml

Beneficii Sinosun:Efect calmant la nivelul aparatului respirator superior (Cimbru-de-cultură, Ciuboțica-cucului, Lumânărica, Nalba-mare)Fluidificarea secrețiilor din tractul respirator (Cimbru-de-cultură, Ciuboțica-cucului).Susțin sistemul imunitar (Cimbru-de-cultură, Soc, Lumânărica).Ingrediente Sinosun (pentru 5 ml):NAC (n-acetil cisteină) – 50 mg.Extract de Thymus vulgaris (Cimbru-de-cultură)– 50 mg.Soc negru (Sambucus nigra) – 50 mg.Ciuboțica-cucului (Primula veris) – 50 mg.Lumânărică (Verbascum thapsiforme) – 25 mgExtract de Althaea officinalis – 25 mg.Zinc – 2,5 mg.Mod de administrare Sinosun: Oral – 5 ml pe zi sau conform recomandării consultantului de specialitate. Recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani.A se agita înainte de fiecare utilizare.

Acest produs Sinosun, 120 ml din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

54.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema gel pentru conturul ochilor cu Retinol, 30ml, Revox
Sampon pentru barba si par, 250ml, Monsieur Barbier
Scrub de corp cu cocos si zahar, 250ml, Organic Shop
Silimarina 150 mg, 100 comprimate, Remedia
Ceai pentru Prostata, 20 plicuri, Alevia
HARTMANN SOFT-ZELLIN TAMPOANE CU ALCOOL 100BUC
Banda chirurgicala 1527-0 Transpore, 1.25cm x 9.14m, 3M Healthcare
ALPECIN Liquid, 200ml
Crema hidratanta, 453 g, Cetaphil
chevron-right-circle